СВЕТЪТ НА ДЪРВООБРАБОТВАЩИТЕ МАШИНИ
Производство и продажба на дървообработващи машини с европейско качество

Български English Deutsch Русский French Australia Ukraine
Stomana.net
Stomana.net

Марката NIKMANN печели все по-голяма
популярност както на българските,
така и на световните пазари.

Производство и продажба на
дървообработващи машини с европейско качество

ИСТОРИЧЕСКА ХРОНОЛОГИЯ

         

ЗММ “СТОМАНА” АД е фирма с дългогодишeн опит и традиции в машиностроителния бранш. Основана през 1945 година в Силистра, до 1991 г. тя е един от големите производители на металорежещи машини и оборудване за леярската промишленост в България.

       

През 1991 год., с оглед осигуряване на възможности за ефективно управление на бизнеса в условията на бързо променяща се и високо конкурентна среда, фирмата преориентира производствената си дейност в разработване и производство на дървообработващи машини.          

       

Отличителна характеристика на предприятието е възможността за бързо и качествено проектиране и производство, дължаща се на потенциала на персонала и добрите производствени и технологични мощности.        

 

Stomana.net

През последните години ЗММ “СТОМАНА” АД развива много богат асортимент от изделия за дървообработка - едно-, две- и много операционни машини, абрихти, щрайхмуси, пробивни машини, циркуляри, фрези, банцизи, стругове, канто- и ленто-шлайф машини, кантозалепващи машини, аспирационни уредби. Продуктите ни притежават CE сертификат, отварящ широко пътя към световните пазари.

Марката NIKMANN MASCHINEN под която се предлагат машините ни придобива все по-широка популярност в България и на световните пазари.

Светът на дървообработващите машини

S 315A

Форматна алуминиева маса със закалени стоманени направляващи. Телескопичен линеал 1500 мм с два обръщаеми упора. Линеал за успоредно рязане с микрометрично настройване. Уширение на масата за широчина на рязане 1250 мм. Наклоняване на диска до 45° с отчитане по скала. Автоматично наклоняване и движение нагоре – надолу.

подробности
 
S 350 CNC

Форматна алуминиева маса. Телескопичен линеал 1500 мм с два обръщаеми упора. Линеал за успоредно с електрическо задвижване и СВД. Уширение на масата за широчина на рязане 1500 мм. Наклоняване на диска до 45° с отчитане по 10” дисплей. Автоматично наклоняване и движение нагоре – надолу.

подробности
 
HBB 750

Хоризонтал блокбанцигът е предназначен изключително за рязане на мек, твърд, сух, суров или замръзнал дървен материал на трупи или призми, с дължина според конструкцията на машината.

подробности
 
 

БЪЛГАРИЯ
гр. Силистра
бул. "Тутракан" 16
Пощенски адрес: 7500

Google + Facebook Twitter LinkedIn

Изп. Директор: +359 86 821 058
Търговски отдел: +359 86 821 052
факс: +359 86 821 071