СВЕТЪТ НА ДЪРВООБРАБОТВАЩИТЕ МАШИНИ
Производство и продажба на дървообработващи машини с европейско качество

Български English Deutsch Русский French Australia Ukraine

Кантослепващи машини

KZM 2

Машината е предназначена за кантоване на прави плоскости, с автоматично подаване на плоскостите и директно нанасяне на лепилото върху тях, за кантове с дебелина от 0,4 mm до 3,0 mm. Автоматично отрязва надбавките от канта в двата края и снема излишната част на канта отгоре и отдолу на плоскостта. Цифрови индикатори на входящия линеал, на фрезовото подрязващо устройство и на подавателния апарат за настройване по височина. Електронно регулиране на температурата на лепилото. Подвижна уширителна опора за по-широки плоскости и регулатор на сгъстения въздух.

подробности
 
KZM 2P

Машината е предназначена за кантоване на прави плоскости. Тя е с автоматично подаване на плоскостите и директно нанасяне на лепилото върху тях, за кантове с дебелина от 0,4 mm до 3,0 mm и дебелината на плоскостите от 10 mm до 45 mm. Автоматично отрязва надбавките от канта в двата края на плоскостта и снема излишната част на канта отгоре и отдолу на обработваната плоскост. Има цифрови индикатори на входящия линеал, на фрезовото подрязващо устройство и на подавателния апарат за настройване по височина, електронно регулиране на температурата на лепилото с микропроцесор и дигитален термометър, подвижна уширителна опора за кантоване на по-широки плоскости и регулатор на сгъстения въздух. Полиращ агрегат за почистване, полиране и заглаждане или снемане незачистените стружки от кантове.

подробности
 
KZM6 2RTF

Компактен дизайн, бърза и лесна настройка.

подробности
 
KZM6 2RTF CNC

Компактен дизайн, бърза и лесна настройка, пълна автоматизация.

подробности
 
KZM6 TF

Стандартна машина с обрязващ и фрезов агрегати. Опции: предфрезова група, циклещ агрегат за канта, циклещ агрегат за лепилото и полиращ агрегат.

подробности
 
KZM6 RTF

Стандартна машина с обрязващ и фрезов агрегати, предфрезова група, циклещ агрегат за канта, циклещ агрегат за лепилото, полиращ агрегат и профилен фрезов агрегат.

подробности
 
KZM 7

МАШИНА ЗА РАДИУСНО ФРЕЗОВАНЕ ЪГЛИТЕ НА КАНТОВЕ

подробности
 
KZM 6 Compact

Едностранно кантозалепваща машина – дясно изпълнение. Обрязващ агрегат с два HF двигател – 200Hz, 12000rpm. Циркулярни дискове Ø110 х Ø32, Z=30 зъба – 2бр. Агрегат за горно и долно фрезоване с вертикална и хоризонтална настройка с два HF двигателя 200 Hz, , ~12000 rpm. Фрезови глави Ø75; Z = 6; 15°, R2 .

подробности
 

БЪЛГАРИЯ
гр. Силистра
бул. "Тутракан" 16
Пощенски адрес: 7500

Google + Facebook Twitter LinkedIn

Изп. Директор: +359 86 821 058
Търговски отдел: +359 86 821 052
факс: +359 86 821 071