СВЕТЪТ НА ДЪРВООБРАБОТВАЩИТЕ МАШИНИ
Производство и продажба на дървообработващи машини с европейско качество

Български English Deutsch Русский French Australia Ukraine

Банцизи

 BS 40

Бандажирани с гума колела. Наклон на масата от -15° до +45°. Твърд ограничител на масата -15° и 0°. Стабилно лагерно водене на лентата. Алуминиев линеал за водене. Крачна спирачка.

подробности
 
BS 50, BS 61

Корпус от заварена ламарина. Отлята от чугун наклоняема работна маса. Наклон на масата от - 15° до +45°. Твърд ограничител на масата при - 15° и 0°. Бандажирани с гума чугунени колела. Стабилно лагерно водене на лентата. Механизъм за ръчно опъване на лентата. Алуминиев линеал за водене. Крачна спирачка.

подробности
 
HBB 550

Хоризонтал блокбанцигът е предназначен изключително за рязане на мек, твърд, сух, суров или замръзнал дървен материал на трупи или призми, с дължина според конструкцията на машината. Материала се поставя и закрепя върху опори на релсовият път. Режещият агрегат се подава ръчно.

подробности
 
HBB 550GX

Хоризонтал блокбанцигът е предназначен изключително за рязане на мек, твърд, сух, суров или замръзнал дървен материал на трупи или призми, с дължина според конструкцията на машината. Материала се поставя и закрепя върху опори на релсовият път. Режещият агрегат се подава ръчно. Режещ агрегат с ДВГ.

подробности
 
HBB 750

Хоризонтал блокбанцигът е предназначен изключително за рязане на мек, твърд, сух, суров или замръзнал дървен материал на трупи или призми, с дължина според конструкцията на машината.

подробности
 

БЪЛГАРИЯ
гр. Силистра
бул. "Тутракан" 16
Пощенски адрес: 7500

Google + Facebook Twitter LinkedIn

Изп. Директор: +359 86 821 058
Търговски отдел: +359 86 821 052
факс: +359 86 821 071